Η Εταιρία

Η Εταιρία

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ είναι εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών & συμβουλευτικής επιχειρήσεων.

Οποιοδήποτε και αν είναι το αντικείμενο ασφάλισης, από τον πιο μικρό κίνδυνο μέχρι τον πιο εξειδικευμένο, η ΣΥΜΠΡΑΞΗ είναι σε θέση να το ασφαλίσει.

Με 20 χρόνια εμπειρία, επαγγελματίες συνεργάτες και καταρτισμένα στελέχη θέτουμε τον πήχη της ποιότητας των υπηρεσιών μας υψηλότερα από ποτέ φροντίζοντας να νιώθετε σίγουροι για τις επιλογές σας.

Οι Στόχοι μας

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ έχει σαν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών, επενδυτικών & συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον τομέα της παροχής των υπηρεσιών που έχει η εταιρεία και λειτουργώντας στα πλαίσια ενός αυστηρού πελατοκεντρικού μοντέλου, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το μεγάλο πελατολόγιο, καθώς και το άρτια οργανωμένο δίκτυο της ώστε να προωθήσει καλύτερα τα προϊόντα όλων των κλάδων ασφάλισης καθώς επίσης των επενδυτικών και αναπτυξιακών αναγκών των πελατών της.

Η φιλοσοφία μας

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς και τραπεζικούς ομίλους εξασφαλίζουμε την αμεροληψία μας για την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών των πελατών μας.

Αποστολή μας

Χαμηλό κόστος, Υψηλή ποιότητα παροχών, Σχεδιασμός παροχής βάση προσωπικών αναγκών, Προσωπικό Service.

Οι αξίες μας

Με επαγγελματίες συνεργάτες, καταρτισμένα στελέχη και τεχνολογικά προηγμένη μηχανογράφηση φροντίζουμε να νιώθετε σίγουροι για τις επιλογές σας.

Το όραμα μας

Η συνεχής και ποιοτική αναβάθμιση των εργασιών μας σε όλα τα επίπεδα.

Κατοχύρωση του ονόματος μας σε υπάρχοντες και υποψηφίους πελάτες ως κριτήριο διασφάλισης ποιότητας.